Golvläggning

GOLVSLiPNING

Experter på Golvläggning & Golvslipning

Förvandla ditt golv med Grem Stockholm Bygg

Välkommen till Grem Stockholm Bygg – din pålitliga partner för golvläggning och golvslipning i Stockholm och omnejd. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa tjänster som uppfyller våra kunders förväntningar och behov. Med vår expertis och långa erfarenhet inom branschen kan vi garantera en smidig och professionell process från början till slut. 

Är du i behov av professionell golvläggning eller golvslipning? Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig att förvandla ditt hem eller arbetsplats med våra experttjänster. Vi ser fram emot att höra från dig och att göra dina golvprojekt till verklighet.

Previous slide
Next slide

Vad kan vi hjälpa dig med?

Våra tjänster skräddarsys för dina behov – låt oss ta hand om dina golvprojekt!

Golvslipning

Vi återställer ditt slitna trägolv till dess ursprungliga skönhet med hjälp av moderna och miljövänliga slipningstekniker.

Golvläggning

Våra erfarna golvläggare installerar alla typer av golv, från trägolv och laminat till linoleum, vinyl, kakel och klinker.

Ytbehandling

Skydda och förbättra utseendet på ditt golv med våra professionella ytbehandlingsmetoder, inklusive lackning, oljning och vaxning.

Reparationer

Vi erbjuder snabb och effektiv reparation av skadade eller slitna golv, oavsett om det gäller sprickor, bucklor eller fläckar.

Undergolvskonstruktion

Vi skapar stabila och välisolerade undergolv som passar perfekt för ditt val av golvmaterial och säkerställer en jämn och hållbar yta.

Golvvård och underhåll

Vi hjälper dig att förlänga ditt golvs livslängd med regelbundet underhåll och rådgivning om bästa praxis för golvvård.

Golvslipning Stockholm

Professionella och pålitliga tjänster
från Grem Stockholm Bygg

Söker du en expert inom golvläggning i Stockholm? Grem Stockholm Bygg erbjuder kvalitativa och hållbara golvläggningstjänster för alla typer av golv. Med vårt kunniga team och långvarig erfarenhet inom branschen, kan vi garantera en smidig och professionell process för ditt golvprojekt.

Våra erfarna golvläggare på Grem Stockholm Bygg har kompetensen att lägga alla typer av golv, inklusive trägolv, laminat, linoleum, vinyl, kakel och klinker. Vi fokuserar på att erbjuda en hållbar och långvarig lösning för dina golvbehov. Vårt team arbetar med noggrannhet och effektivitet för att säkerställa att ditt nya golv blir snyggt, slitstarkt och bekvämt.

Golvläggning Stockholm – processen

Vår golvläggningsprocess börjar med en noggrann bedömning av dina behov och önskemål samt en utvärdering av det aktuella underlaget. Vi förbereder undergolvet för att säkerställa en stabil och jämn yta innan golvmaterialet installeras. Vårt team av professionella golvläggare arbetar effektivt och noggrant för att säkerställa ett perfekt resultat som uppfyller dina krav och förväntningar.

Om du planerar att förnya ditt hem eller arbetsplats med nya golv i Stockholm, kontakta Grem Stockholm Bygg idag för en kostnadsfri offert på golvläggning. Låt oss hjälpa dig att skapa en vacker och hållbar golvupplevelse som passar dina behov och önskemål.

Previous slide
Next slide

Enastående expertis och kvalitet med
Grem Stockholm Bygg – där din vision blir verklighet

Golvläggning Stockholm

Golvslipning är en viktig process för att återställa ditt gamla eller slitna trägolv till dess ursprungliga skönhet. På Grem Stockholm Bygg använder vi oss av moderna och miljövänliga tekniker för att slipa dina golv på ett säkert och effektivt sätt. Våra golvslipningsexperter har lång erfarenhet och noggrant utvalda verktyg för att ge ditt trägolv en ny, fräsch och hållbar yta.

Golvslipning Stockholm – processen

Vår golvslipningsprocess inleds med en noggrann bedömning av ditt trägolv för att bestämma vilken slipningsmetod och ytbehandling som är bäst lämpad för just ditt golv. Vi slipar sedan ditt golv med hjälp av högkvalitativa slipmaskiner och material för att ta bort skador och ojämnheter. Slutligen applicerar vi en lämplig ytbehandling, såsom lack, olja eller vax, för att skydda och förbättra golvytan ytterligare.

Är det dags att ge ditt trägolv i Stockholm en ny chans? Kontakta Grem Stockholm Bygg idag för en kostnadsfri offert på golvslipning och låt oss förvandla ditt golv till ett vackert och hållbart underlag för ditt hem eller arbetsplats.

Vanliga frågor

Tidsåtgången för golvslipning varierar beroende på golvytans storlek, träslag och skicket på golvet. I genomsnitt kan man räkna med 1-2 dagar för en normalstor bostad. För större ytor eller mer komplexa projekt kan det ta längre tid.

Kostnaden för golvläggning och golvslipning varierar beroende på en rad faktorer, såsom golvmaterial, arbetsomfattning och eventuella ytbehandlingar. För att få en exakt prisuppgift rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Efter golvslipning kan du välja mellan flera olika ytbehandlingar för ditt trägolv, såsom lack, olja eller vax. Valet av ytbehandling beror på dina personliga preferenser samt golvmaterialets egenskaper. Vi hjälper dig gärna att välja den bästa behandlingen för ditt golv.

Ja, vi kan installera golvvärme under ditt nya golv. Vårt team har erfarenhet av att arbeta med olika typer av golvvärmesystem och kan skräddarsy en lösning som passar dina behov och önskemål.

Tiden det tar för en ytbehandling att härda varierar beroende på vilken typ av behandling som används. Generellt sett kan du räkna med att vänta mellan 24-72 timmar innan du kan gå på golvet, och minst en vecka innan du kan placera tunga möbler och mattor på det.

Regelbunden städning och användning av rätt rengöringsprodukter är viktigt för att förlänga ditt golvs livslängd. Dammsug eller sopa golvet regelbundet och använd en fuktig trasa eller mopp med ett milt rengöringsmedel vid behov. Vi kan ge dig råd om vilka produkter som passar bäst för ditt golv och ytbehandling.

Grem Stockholm Bygg AB

SÅ HÄR FUNGERAR
ROT- OCH RUTAVDRAGET

När du anlitar ett företag för rotarbete kan du få skattereduktion, så kallat rotavdrag, för delar av arbetskostnaden. Det är endast arbetskostnaden som ger rätt till rotavdrag. Företaget får dra av högst 30 procent av arbetskostnaden på fakturan. Material och resekostnader i samband med arbetet ger inte rätt till avdrag. Det är företaget som ansöker om rotavdrag åt dig. 

GREM BYGG

Våra projekt

Utforska våra framgångsrika projekt – Grem Stockholm Byggs imponerande referenser och erfarenheter