PLATTSÄTTNING

Professionell plattsättning för alla typer av projekt

Exceptionell plattsättning av proffs

Vi skapar hållbara och estetiskt tilltalande lösningar för ditt hem eller företag

Välkommen till Grem Stockholm Bygg, ditt självklara val för plattsättning i Stockholm och omnejd. Vi är en välrenommerad byggfirma som erbjuder professionella plattsättningstjänster för både privatpersoner och företag. Med fokus på kvalitet, erfarenhet och kundnöjdhet strävar vi efter att uppfylla alla dina plattsättningsbehov med stort engagemang och expertis.

processen och slutresultatet.

Våra plattsättningstjänster

Vi erbjuder en rad olika plattsättningstjänster, inklusive:

  • Badrumsplattsättning
  • Köksplattsättning
  • Golvplattsättning
  • Väggplattsättning
  • Ytterplattsättning
  • Naturstensplattsättning
  • Mosaikplattsättning
  • Specialanpassade plattsättningslösningar efter kundens önskemål

Varför välja Grem Stockholm Bygg för dina Plattsättning?

Erfarenhet och kompetens

Med flera års erfarenhet inom plattsättningsbranschen och en kompetent personalstyrka kan vi erbjuda plattsättning av högsta kvalitet. Vi har genom åren samlat på oss en gedigen kunskap om material, tekniker och arbetsmetoder som gör att vi kan leverera det bästa resultatet oavsett projektets omfattning.

Fullständig service

Vi på Grem Stockholm Bygg erbjuder en fullständig plattsättningsservice, vilket innebär att vi kan ta hand om allt från mindre justeringar och reparationer till större projekt såsom badrumsrenoveringar, köksrenoveringar och ytterplattsättning. Oavsett om du behöver hjälp med att sätta kakel, klinker eller natursten, så är vi det självklara valet för dig.

Kvalitetsgaranti

Vi lägger stor vikt vid att alltid leverera plattsättning av högsta kvalitet. Därför använder vi endast material och produkter från välkända och pålitliga leverantörer. Dessutom följer vi noggrant alla gällande branschregler och rekommendationer, så att du som kund alltid kan känna dig trygg med det arbete vi utför.

Kostnadseffektivitet

Vi på Grem Stockholm Bygg är medvetna om att pris är en viktig faktor när det kommer till plattsättning. Därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvaliteten. Vi arbetar effektivt och strävar efter att alltid ge våra kunder bästa möjliga värde för pengarna.

Kundnöjdhet

För oss är kundnöjdhet en prioritet. Vi lyssnar alltid på våra kunders önskemål och behov, och anpassar oss efter deras förväntningar. Genom att erbjuda personlig service och tät kommunikation under hela projektet, säkerställer vi att du som kund blir nöjd med både

Miljömedvetenhet

Som en ansvarsfull och miljömedveten aktör inom byggbranschen strävar vi efter att minimera vår påverkan på miljön. Vi använder miljövänliga material och produkter där det är möjligt, samt arbetar ständigt med att optimera våra arbetsmetoder för att minska spill och avfall.

Perfektion i plattsättning

Skapa enastående ytor – vi förvandlar dina visioner till verklighet

Om du är intresserad av att anlita oss för dina plattsättningstjänster i Stockholm eller har några frågor om våra tjänster, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder en kostnadsfri konsultation och offert, där vi diskuterar dina önskemål och behov samt ger dig en uppskattning av vad arbetet kommer att kosta.

Vi på Grem Stockholm Bygg är stolta över att vara en av Stockholms ledande aktörer inom plattsättning och ser fram emot att hjälpa dig med ditt nästa projekt. Oavsett omfattning och storlek på arbetet kan du lita på att vi levererar en professionell, effektiv och högkvalitativ service.

För att säkerställa att vår webbsida är sökmotoroptimerad för nyckelordet “plattsättning” och lätt att hitta för potentiella kunder, inkluderar vi detta ord i texten ett flertal gånger. På så vis blir det enklare för dig som letar efter plattsättningstjänster i Stockholm att hitta Grem Stockholm Bygg och vårt gedigna utbud av plattsättningstjänster.

Slutligen vill vi tacka dig för att du besökt vår sida om plattsättning och hoppas att du väljer Grem Stockholm Bygg för ditt nästa projekt. Tveka inte att kontakta oss för mer information och en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig förverkliga dina plattsättningsdrömmar! 

Grem Stockholm Bygg AB

SÅ HÄR FUNGERAR
ROT- OCH RUTAVDRAGET

När du anlitar ett företag för rotarbete kan du få skattereduktion, så kallat rotavdrag, för delar av arbetskostnaden. Det är endast arbetskostnaden som ger rätt till rotavdrag. Företaget får dra av högst 30 procent av arbetskostnaden på fakturan.  Material och resekostnader i samband med arbetet ger inte rätt till avdrag. Det är företaget som ansöker om rotavdrag åt dig. 

Redo att starta ett nytt projekt med oss?

Förvandla ditt hem med oss – kontakta oss för att påbörja din drömrenovering!