Renovering

Renoveringstjänster av hög kvalitet –
Förvandla din bostad med Grem Stockholm Bygg

Förverkliga dina drömmars bostad

Grem Stockholm Bygg, din partner för inspirerande och lyckade renoveringar

Välkommen till Grem Stockholm Bygg – din pålitliga partner för golvläggning och golvslipning i Stockholm och omnejd. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa tjänster som uppfyller våra kunders förväntningar och behov. Med vår expertis och långa erfarenhet inom branschen kan vi garantera en smidig och professionell process från början till slut. 

Är du i behov av professionell golvläggning eller golvslipning? Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig att förvandla ditt hem eller arbetsplats med våra experttjänster. Vi ser fram emot att höra från dig och att göra dina golvprojekt till verklighet.

Untitled-11Untitled-122

Vad kan vi hjälpa dig med?

Våra tjänster skräddarsys för dina behov – låt oss ta hand om dina golvprojekt!

Köksrenovering

Vi förvandlar ditt kök till en funktionell och inbjudande plats med moderna och stilrena lösningar.

Badrumsrenovering

Skapa ditt drömbadrum med våra experter, från design till installation av VVS och belysning.

Ombyggnation

Vi hjälper dig att optimera utrymmet i din bostad genom att bygga om och anpassa planlösningar efter dina behov och önskemål.

Tillbyggnad

Vi kan utöka din bostadsyta genom att bygga till och skapa nya, praktiska och bekväma utrymmen för dig och din familj.

Fasadrenovering

Förbättra ditt hems utseende och skydda det från väder och vind med våra fasadrenoveringstjänster.

Takrenovering

Vi utför takrenoveringar och -reparationer för att säkerställa att ditt hem är välisolerat och skyddat mot läckor och skador.

Förvandla ditt hem med stil och precision

Grem Stockholm Bygg, din tillförlitliga partner för exceptionella renoveringar

På Grem Stockholm Bygg vet vi att varje renoveringsprojekt är unikt och kräver en personlig touch. Vi är dedikerade till att förstå dina visioner och arbeta nära dig för att skapa en renoveringsplan som passar dina behov, krav och budget. Vår expertis inom renoveringsområdet, tillsammans med vår passion för detaljer, gör att vi kan erbjuda en förstklassig service som förvandlar din bostad till ett ännu mer attraktivt och funktionellt utrymme.

När du anlitar Grem Stockholm Bygg för ditt renoveringsprojekt kan du lita på att vi kommer att hantera alla aspekter av arbetet med största omsorg och professionalism. Vi samarbetar med ett nätverk av betrodda leverantörer och hantverkare för att säkerställa att ditt projekt utförs med högsta möjliga kvalitet och inom den avtalade tidsramen.

Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och skapa en renoveringsupplevelse som är så smidig och stressfri som möjligt. Med Grem Stockholm Bygg vid din sida kan du vara säker på att ditt hem kommer att förvandlas på ett sätt som förhöjer dess estetik, funktion och värde för många år framöver.

SÅ HÄR FUNGERAR
ROT- OCH RUTAVDRAGET

Dra nytta av skattereduktion för ditt renoveringsprojekt med Grem Stockholm Bygg

När du anlitar ett företag för rotarbete kan du få skattereduktion, så kallat rotavdrag, för delar av arbetskostnaden. Det är endast arbetskostnaden som ger rätt till rotavdrag. Företaget får dra av högst 30 procent av arbetskostnaden på fakturan. Material och resekostnader i samband med arbetet ger inte rätt till avdrag. Det är företaget som ansöker om rotavdrag åt dig. 

Är du redo att förvandla din bostad i Stockholm?

kontakta Grem Stockholm Bygg idag för en kostnadsfri offert på våra renoveringstjänster och låt oss tillsammans skapa ett hem som inte bara möter dina förväntningar, utan överträffar dem. Med vår expertis och passion för detaljer, kommer vi att förvandla din bostad till ett vackert och funktionellt utrymme där du och din familj kan trivas och njuta av livet.