Målning & tapetsering

Förvandla ditt hem med Grem Stockholm Byggs professionella hantverkare

Målning Stockholm

Förnya ditt hem med en professionell touch

Grem Stockholm Bygg är din pålitliga partner för förstklassiga målningstjänster i Stockholm. Med vårt team av erfarna och kunniga yrkespersoner erbjuder vi en rad omfattande målningstjänster för såväl interiör som exteriör, som förvandlar ditt hem eller kontor till en sofistikerad och inbjudande plats.

Grem Stockholm Bygg strävar efter att erbjuda en personlig och anpassad service som överträffar dina förväntningar. Vi är engagerade i att erbjuda målningstjänster av högsta kvalitet och uppnå enastående kundtillfredsställelse. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss hjälpa dig att förverkliga din vision för ditt hem eller kontor.

Vi är stolta över att erbjuda:

Färgvalskonsultation

Vi hjälper dig att välja rätt färg och nyans som passar ditt utrymme, din stil och dina behov.

Ytbehandling

Vi förbereder alla ytor noggrant innan målning för att säkerställa en jämn och hållbar finish.

Miljövänliga färgalternativ

Vi erbjuder ett brett utbud av miljövänliga färger för att minska miljöpåverkan och förbättra inomhusluftkvaliteten.

Måleritekniker

Våra målare är experter på olika måleritekniker och kan skapa enastående effekter och texturer för att förvandla ditt utrymme.

Tapetsering

Skapa unika och personliga utrymmen

Grem Stockholm Bygg erbjuder skräddarsydda och professionella tapetseringstjänster i Stockholm, som syftar till att skapa unika och inspirerande utrymmen i ditt hem eller kontor. Med vår gedigna expertis inom tapetsering kan vi erbjuda en omfattande portfölj av tjänster som omfattar allt från rådgivning kring tapetval till noggrann och exakt applicering.

Vi på Grem Stockholm Bygg är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa tapetseringstjänster i Stockholm och vi arbetar ständigt för att överträffa våra kunders förväntningar. Vår garanti är att du kommer att vara nöjd med resultatet. Tveka inte att kontakta oss idag för att boka en konsultation eller för att inhämta en offert för ditt tapetseringsprojekt.

Som ledande experter inom målning och tapetsering i Stockholm, strävar Grem Stockholm Bygg efter att erbjuda tjänster av högsta kvalitet samt enastående kundtillfredsställelse. Kontakta oss idag för att få en offert eller för att diskutera dina specifika behov och önskemål för ditt målnings- eller tapetseringsprojekt.

Vi erbjuder

Tapetvalsrådgivning

Våra tapetseringsexperter hjälper dig att hitta den perfekta tapeten för ditt utrymme, oavsett om du letar efter något klassiskt, modernt eller trendigt.

Förberedelse av väggytor

Vi ser till att väggytorna är rena, jämna och färdiga för tapetsering, vilket säkerställer en slät och professionell finish.

Tapetborttagning

Om det behövs kan vi ta bort befintliga tapeter och förbereda väggen för en ny tapetsering.

Expertinstallation

Våra tapetserare är noggranna och skickliga, vilket garanterar en sömlös och vacker finish.

Grem Stockholm Bygg AB

SÅ HÄR FUNGERAR
ROT- OCH RUTAVDRAGET

När du anlitar ett företag för rotarbete kan du få skattereduktion, så kallat rotavdrag, för delar av arbetskostnaden. Det är endast arbetskostnaden som ger rätt till rotavdrag. Företaget får dra av högst 30 procent av arbetskostnaden på fakturan. Material och resekostnader i samband med arbetet ger inte rätt till avdrag. Det är företaget som ansöker om rotavdrag åt dig. 

Redo att starta ett nytt projekt med oss?

Förvandla ditt hem med oss – kontakta oss för att påbörja din drömrenovering!